Bedrijfsinfrastructuur

Wifi netwerken

Wij voeren installatie en uitbreiding van uw Wifi infrastructuur uit voor meer gebruikscomfort, om spraak- en videodiensten via Wifi mogelijk te maken.

Dankzij onze expertise van meer dan 20 jaar bieden wij Wifi-dekkingsstudies en maken wij lay-outschema’s voor uw antennes. Wij voeren de implementatie van uw nieuwe infrastructuur uit met kwaliteitsapparatuur.

Het gecentraliseerde beheer van onze antennes is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij onze oplossingen kunt u de activiteit van een antenne bekijken, maar ook nagaan hoeveel bandbreedte elke antenne gebruikt, welke gebruikers erop zijn aangesloten, enz.

Onze oplossingen maken het ook mogelijk om de kwaliteit van het Wifi-netwerk te beheren en om het gebruik van de bandbreedte prioriteit toe te kennen. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om het netwerk van de bezoekers van uw bedrijf te scheiden van dat van uw werknemers om overbelasting van het Wifi netwerk te voorkomen en in alle rust te kunnen werken.

Bekabelde netwerken

Wij voeren installatie en uitbreiding van uw bekabelde netwerkinfrastructuur uit voor meer gebruikscomfort, om spraak- en videodiensten via dit netwerk mogelijk te maken.

Het gecentraliseerde beheer van onze apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij onze oplossingen kunt u de activiteit van een switch bekijken, maar ook nagaan hoeveel bandbreedte elke poort gebruikt, welke toestellen erop zijn aangesloten, enz.

Onze oplossingen maken het ook mogelijk om de kwaliteit van het bekabeld-netwerk te beheren en om het gebruik van de bandbreedte prioriteit toe te kennen. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om het netwerk van de servers van uw bedrijf te scheiden van dat van uw werknemers om overbelasting van het bekabeld netwerk te voorkomen en in alle rust te kunnen werken.

CCTV-systeem

Bescherm eigendommen en mensen met een videobewakingssysteem dat van buitenaf toegankelijk is.

Met IP-camera’s kunt u verbinding maken met uw netwerk via een Ethernet-kabel of via Wifi. Dit zijn zogenaamde slimme camera’s die in staat zijn beweging te detecteren die in hun gezichtsveld heeft plaatsgevonden, automatisch foto’s van deze gebeurtenis maken en u per e-mail waarschuwen. Ze zijn autonoom en hoeven niet verbonden te zijn met een server of een computer om te functioneren. U hebt geen speciaal abonnement nodig om ze te gebruiken, u hoeft alleen uw camera’s te installeren en te configureren. Indien nodig kunt u de videofeed rechtstreeks opnemen vanaf een computer of tablet/smartphone waarmee u verbinding maakt met de videofeed van de camera. IP CCTV-camera’s kunnen in elke situatie vanaf uw smartphone of computer worden beheerd.

Toegangscontrole en intercomsysteem

De beveiliging van uw lokalen is essentieel, om inbreuken te voorkomen of gewoon om de toegang tot uw lokalen te controleren.

Wij verkopen en installeren toegangscontrole- en intercomsystemen van het merk 2N. Dankzij deze oplossing kunt u de toegangsrechten tot de gebouwen van uw onderneming beheren. U kunt uw gebouwen beveiligen en elke inbreuk vermijden door de in- en uitgangen van uw gebouwen te controleren.

Onze oplossingen bieden tal van functies:

  • Afzonderlijke parametrisatie van toegangsrechten per toegangsdeur
  • Opening op afstand om toegang te verlenen aan buitenstaanders
  • Controle van toegangen door codes, badges, bluetooth of biometrische systemen
  • Registratie van bewegingen met tijdstip van doorgang bij elke toegangscontrole