Netwerkoplossingen

Aangedreven door threat intelligence, AI en machine learning van SophosLabs en SophosAI, levert Sophos een breed portfolio van geavanceerde producten en diensten om gebruikers, netwerken en endpoints te beveiligen tegen ransomware, malware, exploits, phishing en het brede scala aan andere cyberaanvallen. Sophos biedt een enkele geïntegreerde cloud-based management console, Sophos Central – het middelpunt van een adaptief cybersecurity ecosysteem dat beschikt over een gecentraliseerd data lake dat gebruik maakt van een rijke set van open API’s die beschikbaar zijn voor klanten, partners, ontwikkelaars en andere cybersecurity leveranciers. Sophos verkoopt zijn producten en diensten via reseller partners en managed service providers (MSP’s) wereldwijd.

Fortinet is de enige beveiligingsleider die op maat gemaakte Security Processing Unit (SPU) technologie ontwikkelt en bouwt die de beste prijs/prestatie en waarde in de industrie biedt met Security Compute Ratings die een veelvoud zijn van die van andere leveranciers met meer software-georiënteerde of CPU-gedreven benaderingen. Elke dag maakt Fortinet FortiGuard Labs gebruik van een van de meest effectieve en bewezen kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) systemen in de industrie om meer dan 100 miljard gebeurtenissen per dag te verwerken en te analyseren, het verzenden van bruikbare real-time threat intelligence naar klanten. De combinatie van FortiOS, speciaal gebouwde SPU-technologie en AI-gebaseerde informatie over bedreigingen toont de inzet van Fortinet voor innovatie en uitmuntendheid op het gebied van cyberbeveiliging.

TP-Link , opgericht in 1996, is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur en accessoires voor elk aspect van het dagelijks leven. Het bedrijf is opeenvolgend erkend als nummer 1 aanbieder van Wifi-apparatuur door Analysebureau IDC*. TP-Link levert aan meer dan 170 landen en bedient miljarden mensen wereldwijd. 

Dankzij bewezen stabiliteit, prestaties en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft TP-Link een productportfolio samengesteld dat aan ieders behoeften weet te voldoen. Omdat de connected lifestyle blijft evolueren en niet meer weg te denken is uit de samenleving blijft TP-Link groeien om de vraag van morgen te kunnen overtreffen. 

Bij Aruba, een Hewlett Packard Enterprise bedrijf, geloven wij dat de meest dynamische klantervaringen plaatsvinden aan de rand – een kantoor, een ziekenhuis, een school of thuis. Het is overal waar werk wordt gedaan en gegevens worden gegenereerd door gebruikers, apparaten en dingen in uw netwerk. Het is onze missie om klanten te helpen deze kansen te benutten door veilige edge-to-cloud netwerkoplossingen te bieden. We gebruiken op AI gebaseerde machine learning om eenvoudigere, snellere en meer geautomatiseerde netwerken te leveren die gegevens analyseren om bedrijven te helpen bloeien.