Werken op Afstand

Werken op Afstand is niet alleen iets voor grote bedrijven en de publieke sector. In een kleine structuur (KMO) kan het ook nuttig en nuttig zijn. Maar hoe kunt u de uitvoering ervan het beste beheren?

De laatste officiële cijfers over de arbeidsmarkt zijn formeel: telewerken blijft gebruikelijk voor 32,2% van de werknemers in Belgische bedrijven, inclusief KMO’s, ondanks de versoepeling van de verplichting om thuis te werken.

Je hoeft echter geen grote bedrijf te zijn om telewerken in te voeren in banen waar het mogelijk is. In een KMO kan telewerken snel worden ingevoerd. NEXXCOM kan u helpen bij deze overgang en u een complete reeks oplossingen bieden om aan uw behoeften op het gebied van telewerken te voldoen.

Wij bieden u onder andere oplossingen voor telefoons die thuis op het wifi-netwerk zijn aangesloten. Zo profiteert u thuis van alle functionaliteiten van uw kantoortelefooncentrale. U kunt dus alle gebruikelijke kantoorfuncties thuis gebruiken.

Bedrijfstelefonie @ Home

Functies

Als klant profiteert u van alle functionaliteiten van u telefooncentrale via een telefoon die verbonden is met u eigen Wifi of bekabeld netwerk @ home.

Plug & Play

De telefoon is vooraf geconfigureerd door Nexxcom. U hoeft deze enkel aan te sluiten op het stopcontact. Indien gewenst kan dit ook via u eigen bekabeld netwerk aangesloten worden.

Flexibiliteit op de werkplek

De telefoon kan worden geplaatst op iedere gewenst locatie.

Geen specifieke bedrading nodig

Er is alleen een voeding nodig indien u gebruik maakt van een WiFi toestel.