On-Premise telefonie

Wilt u profiteren van alle voordelen van VoIP terwijl u de controle over uw telefooncentrale lokaal behoudt?

Dan voldoen onze 3CX, Mitel- en Unify-oplossingen aan al uw telecommunicatiebehoeften.

Een PBX op locatie biedt u een goedkope en eenvoudig te beheren oplossing. Het geeft u toegang tot alle diensten die u nodig hebt: spraak– en videoconferenties, voicemail, instant messaging, aanwezigheidsfunctionaliteit, allemaal in een flexibel en gebruiksvriendelijk systeem.

Het zorgt ook voor veilige gesprekken van hoge kwaliteit (HD) door optimale routering, potentieel redundante infrastructuur en automatische doorschakelingsopties in geval van storing.

De voordelen van een on-premise telefooncentrale

Kwaliteit en veiligheid

Profiteer van hoogwaardige en veilige communicatie via onze verbindingen.

Op maat

Behoud uw nummers en het verkrijg nieuwe Belgische of buitenlandse nummers

Schaalbaar

Mogelijkheid om op elk moment kanalen toe te voegen of te verwijderen. Beschikbaar op u eigen serversysteem (via virtualisatie – VMware).

Flexibel en hybride

Onze on-premises telefoon oplossingen

Onze on-premises telefoon oplossingen

Mitel, al 45 jaar marktleider, helpt bedrijven met verbinden, samenwerken en het leveren van betere ervaringen voor hun klanten. 70 miljoen zakelijke gebruikers in meer dan 100 landen vertrouwen al op Mitel. Of u nu uw communicatietechnologie naar de cloud verplaatst of uw investering op locatie maximaliseert met toepassingen van de volgende generatie, Mitel heeft de tools die u nodig hebt om uw zakelijke communicatie te vereenvoudigen.

Met 3CX beschikt u over een complete PBX met wachtrijen, geïntegreerde videogesprekken, webconferencing en meer. U kunt ook Live Chat via uw website en SMS- en Whatsapp-berichten integreren in één systeem. Al deze functies zijn op afstand en vanuit huis toegankelijk via mobiele apps of een browser. De 3CX IP PBX is een multi-platform systeem dat compatibel is met de meest gangbare IP-telefoons en SIP trunks.


De oplossingen OpenScape Business en Atos Unify OpenScape Office, speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven, bieden u het nieuwste op het gebied van geavanceerde communicatie in één betaalbare en eenvoudig te beheren oplossing. Hybride en IP-gebaseerde communicatieoplossingen bieden toegang tot de volgende diensten: spraak- en videoconferenties, voicemail, instant messaging, multimedia contact center, aanwezigheidsfunctionaliteit, allemaal in een flexibel en gebruiksvriendelijk systeem. Wat uw succes ook is – mensen, omzet, bereik – de oplossingen van Atos Unify geven u toegang tot extra samenwerkings- en productiviteitsniveaus.