Vaste toestellen

Snom, opgericht in 1997 in Berlijn en sindsdien daar gevestigd, wordt beschouwd als een pionier op het gebied van IP-telefonie. Oorspronkelijk een start-up, is Snom uitgegroeid tot een multinational die de fabrikant is van het eerste en belangrijkste merk IP-telefoons voor de professionele en zakelijke sector.  Vandaag de dag is Snom een kosmopolitische, internationale onderneming met kantoren in Manchester, Milaan, Madrid, Parijs en Pretoria. Snom is een Europees topmerk dat bekend staat als pionier in de massaproductie van VoIP-producten “Engineered in Germany”. Alleen al in onze vestiging in Berlijn hebben we teamleden uit meer dan 22 landen. Met onze eigen internationale kantoren kunnen we onze zakenpartners ondersteuning bieden in hun respectievelijke talen. Het feit dat we de productie in eigen huis hebben, geeft ons een grote flexibiliteit om snel en gemakkelijk te reageren op de behoeften van de klant.

Yealink is een wereldwijd toonaangevende leverancier van Unified Communication & Collaboration-oplossingen gespecialiseerd in videoconferenties, spraakcommunicatie en samenwerking, toegewijd aan het helpen van elke persoon en organisatie om de kracht van “Easy Collaboration, High Productivity” te omarmen. Met best-in-class kwaliteit, innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke ervaringen is Yealink een van de beste aanbieders in meer dan 140 landen en regio’s, staat het op nummer 1 in het wereldwijde marktaandeel van IP-telefoons en is het de Top 5 leider in de markt voor videoconferenties.

Mitel is wereldwijd marktleider in zakelijke communicatie. Bijna 50 jaar geleden opgericht, helpen wij bedrijven en serviceproviders bij het verbinden, samenwerken en leveren van innovatieve diensten aan hun klanten. Onze innovatie- en communicatie-experts bedienen zakelijke gebruikers in meer dan 100 landen. Stimuleer de groei van uw organisatie met unified communications, collaboration en customer experience technologie. Met de next gen-oplossingen van Mitel kunt u nieuwe manieren van werken mogelijk maken en uw medewerkers ondersteunen bij veilig bellen, chatten en video – en ook verbonden blijven, of ze nu naast elkaar zitten op kantoor of op afstand thuis.

Atos Unify-oplossingen stellen organisaties van elke omvang in staat om de manier waarop ze samenwerken te transformeren, waardoor een meer verbonden en productiever personeelsbestand ontstaat dat de teamprestaties, de individuele betrokkenheid en de bedrijfsefficiëntie aanzienlijk kan verbeteren. Het Atos Unify-portfolio biedt een volledige aanvulling van oplossingen voor unified communications en samenwerking, van volledig geïntegreerde softwaretoepassingen tot de wereldwijde diensten voor de implementatie en het beheer ervan – met de capaciteit om dit alles wereldwijd aan u te leveren. Het Atos Unify-portfolio is geïnspireerd op de werkplek van de toekomst. We werken nu aan de ontwikkeling van de tools en platforms waarmee de werknemers en organisaties van morgen niet alleen kunnen overleven, maar ook echt kunnen floreren. We nodigen u uit om de volgende stap te zetten met Atos Unify-oplossingen.