Over ons

Wie zijn Wij

Met bijna 20 jaar ervaring in telecommunicatie is Nexxcom de Vlaamse tak van de CE+T Telecommunications Group. In de loop der tijd hebben we een compleet aanbod ontwikkeld om uw enige aanspreekpunt te worden voor al u telefonie en bijhorende connectiviteit. Vandaag bedienen we meer dan 35.000 gebruikers binnen 1.200 corporate klanten..

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij bieden u de meest geschikte oplossing voor uw behoeften, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Van on-premises over gevirtualiseerde centrales tot de cloud, wij bieden een brede waaier aan mogelijkheden voor uw unified communications in België en elders in de wereld.

De kracht van ons bedrijf is :

Expertise

Wij beschikken over meer dan 44 certificeringen en werken samen met de belangrijkste operatoren zoals Win, Destiny, IP Nexia, Proximus, Orange, Sewan of Colt.

Nabijheid

Gelegen in Destelbergen (Gent), dicht bij de hoofdwegen, kunnen wij snel ingrijpen waar u zich ook bevindt in Vlaanderen of Brussel.

Flexibiliteit

Wij passen ons aan uw behoeften en wijzigingen aan en beheren uw project samen met u van A tot Z.

De aandacht van ons verkoopteam

Onze verkopers zijn specifiek opgeleid in telefonie en aanverwante nieuwe technologieën. Ze hebben aandacht voor de specifieke behoeften van uw bedrijf. Omdat elk bedrijf zijn eigen cultuur en specifieke eisen heeft, kunnen onze verkopers u een commerciële follow-up geven, zodat u een gepersonaliseerd aanbod kunt kiezen dat is aangepast aan uw behoeften. U kiest gegarandeerd wat u echt nodig hebt.